×
×

Cum cumpăr ?

1 Login sau creare cont nou
2 Selectați produsul și apoi   verificați comanda
3 Plata și livrare

Dacă întampinați probleme , vă rugăm să ne informați trimițand un email la office@redring.ro. Mulțumim

ORAR SHOWROOM

Luni-Vineri 9:00AM - 6:00PM
Sambata - doar programări !
Duminica - închis

Cel mai bun aer Oriunde

Consultați gama noastră de produse ...

Cu o gamă extinsă de modele cu eficiență energetică sezonieră ridicată, SkyAir conduce piața comercială ușoară cu soluții care oferă flexibilitate de proiectare corespunzătoare oricărui cadru comercial de dimensiuni medii si mici

Sistemul Daikin VRV este un sistem de climatizarede tip multi-split pentru clădirile comerciale care folosește controlul variabil al fluxului de agent frigorific dezvoltat de Daikin pentru a oferi clienților posibilitatea de a menține controlul individual al zonei în fiecare cameră și etaj al unei clădiri.

VENTILATIE

Produsele de ventilație Daikin sunt concepute pentru a menține calitatea aerului din interior, oferind suficiente niveluri de aer proaspăt precum și controlul umidității.

ROOFTOP

Unitățile Daikin Rooftop de acoperiș au fost dezvoltate special pentru a se potrivi aplicațiilor comerciale și sunt proiectate pentru o instalare flexibilă și ușoară.

CHILLER

Forjat în condiții dure din întreaga lume, răcitoarele răcite cu aer Daikin asigură o calitate înaltă, eficiență în funcționare și economii de energie. Sunt posibile diferite aplicații, inclusiv aplicații de aer condiționat, răcire de proces de tip industrie și sisteme de surse de căldură pe scară mare.

CONTROL

Nu numai că dispozitivul inteligent Touch Manager controlează echipamentele de aer condiționat începând cu sisteme VRV ,software-ul acestuia ofera de asemenea, o gestionare simplă, dar sofisticată a instalațiilor, inclusiv sisteme de iluminare și de alarmă pentru incendii pentru clădiri simple sau multiple.

Sistemele de aer condiționat de tip Daikin și multi-split oferă performanță superioară, eficiență energetică și confort în soluții elegante, conform tuturor spațiilor interioare și stilurilor de viață. O gamă extinsă de produse utilizează tehnologia Daikin pentru costuri mai mici și impactul asupra mediului.

SOLICITĂ O OFERTĂ

Vă rugăm să completați acest formular și vom reveni cât mai curând posibil!

PUTEM LUCRA IMPREUNA...

și putem face următorul nostru proiect , cel mai bun proiect !

DE CE SA ALEGI RED RING ?

Experți în aer condiționat

În calitate de specialiști, aerul condiționat este tot ce facem. Ne mândrim cu proiectarea fiecărei aplicații care asigură confortul , eficient și superior în locurile în care trăim și lucrăm

  • consultanță tehnică
  • proiectare

Instalare specializată

Specialiștii noștri vor evalua, planifica și instala soluția de aer condiționat potrivită pentru casa dvs., iar echipele noastre de montaj vor pune în operă sistemul de climatizare în cel mai scurt timp posibil

  • instalare

Suport de calitate după vânzare

Gama noastră cuprinzătoare de servicii oferită de echipa noastră de asistență postvânzare dedicată va asigura durabilitatea pe termen lung și va menține aparatele Daikin fără probleme pe parcursul mai multor ani.

  • service
  • mentenanță
TOP